Vedāntasaṃvatsaraḥ : 385 Vedāntaparamamaṅgaḷadivyasandeśaratnasāgaraḥ (pratidinam ekaḥ Upaniṣatsandeśaḥ) - Subrāyaśarmā, Ke. Ji (Śrī Nityānanda Prakāśanam, 2006)
Collection of per day messages for one year on Vedanta philosophy; with explanation.