Kāvyaprakaśaḥ : Saṅketaḥ, Saṅketaḥ (Ruyyakaḥ), Bālacittānurañjanī, Kāvyādarśaḥ, Vivekaḥ, Dīpikā, Darpaṇaḥ, Sāhityacūḍāmaṇiḥ, Sampradāyaprakāśinī, Madhumatī, Vistārikā, Sārabodhinī, Kāvyapradīpa, Kāvyaprakāśakhaṇḍanam, Ādarśaḥ, Sudhāsāgaraḥ, Vivaraṇam Saṃskr̥ta vyākhyā samalaṅkr̥tā - Mammaṭācārya (Nāga Prakāśaka, 1995)
Classical treatise on Sanskrit poetics by Mammaṭācārya with 16 commentaries.